Избрани Новини

Предсказано: България се възражда през 2017-та начело с жена

Архив Пловдив

27-12-2011, 08:27

Автор:

Емилиян Милев

Всичко от Автора

Това са част от предсказанията на пророчицата Слава Севрюкова

“...И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- 2018 г. Тя ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравени изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред”. Това са част от предсказанията на пророчицата Слава Севрюкова /1902-1991г./ по отношение по-близкото бъдеще на страната ни. За по-далечното тя възкликва: “Благословена! Светлина, много светлина!...Колкото и да се люшка в разбунения световен океан, не ще пропадне...” Преди всичко това обаче, според пророчицата, предстои един позорен акт – откъсване на югоизточна България и преминаването й към Турция.

Звучи немислимо и дори налудничаво, но понеже предстои в близките години, ще поживеем, ще видим. Случайно или не Слава Севрюкова, в сравнение с Ванга, не е толкова популярна приживе, въпреки че дарбата й е далеч по- проникновена. Самата Ванга я нарича “светата Слава”. Запознати твърдят, че двете често са си общували по телепатичен път. Същото се случва и в годините преди Втората световна война, когато Слава се сближава с учителя Петър Дънов и лечителя Петър Димков. По времето на соца кланът Живкови и свитата му обсебват леля Ванга. Слава пък попада под чадъра на военната върхушка и обкръжението на тогавашния министър-председател Станко Тодоров. Оставят я да живее тихо и незабележимо, за да е подръка при нужда. А нужди се явяват непрекъснато. По време на войната във Виетнам, примерно, искат от нея прогноза за развитието на събитията. Феноменът Слава им предлага информация от първоизточника – влиза в съзнанието на самия американски президент Ричард Никсън: “ Объркан е, но си мисли: Ще се бием до победа...! Няма да победят. И той няма да си изкара мандата...”. Още тогава тя предсказва, че американците ще водят две войни в Ирак. Тогава, разбира се, не й вярват. Още по- малко й вярват, когато в 70-те години на миналия век предрича, че изглеждащата непоклатима комунистическа система ще рухне скоро и много бързо. “...Пратен е човек с белег на челото, той ще разруши империята...”. Приживе Слава отказва всякакви публични изяви, не иска да се шуми около името й, не всякога и не всекиго приема. Отделя по- голяма част от времето си да прониква в света на микрокосмоса. Благодарение на “третото си око” психотроничката сканира атомите на лекия водород, хелия, решетката на кристалите и т.н. Открива най-малката елементарна /божия/ частица и я нарича “псилон”. От друга страна, пред тесен кръг от близки, говори за пътешествията си в дълбините на Космоса, в света на отвъдното, устройството на Вселената, различните видове извънземни цививилизации...И винаги подчертава, че това, което в разказите й звучи като фентъзи, един ден ще бъде достояние на едно ново и по-духовно човечество. Какъв ще е пътят дотам? “...Задава се преломна епоха на кармично разплащане. Затова милиони и милиарди души ще се въплащават /завръщат/. Да се изчистят от тегобите на миналото...После ще преминат обратно в отвъдното - масово и внезапно...Катаклизми, климатични аномалии, болести...Броят на людете винаги е бил контролиран от Висшия разум и съобразен с планетарните блага...До края на 2100-та година се затваря третия цикъл от нашето развитие след Христа.

Предстоят oще 9 такива в еволюцията, докато станат 12...Хората ще стават все повече духовно зрящи и към 2450-та година тези тенденции ще се откроят в най-висша степен... Хората ще са много, ама много по-добри. Помнете – има ли доброта, ще има живот и бъдеще. За нас и след нас!” Според Слава Севрюкова мисията й, тук на земята, била да покаже, че едно обикновено човешко същество може по духовен път да общува с “ разумната и пулсираща вселена” и добавя: “ Дарбата не е монопол. Всеки може да я развие, ако е добър, искрен и честен!” Слава Севрюкова е родена през 1902 г. в гр. Нова Загора. От детска възраст проявява уникални психотронни способности. Въпреки, че е завършила едва 4-ти клас, заради своите проникновения тя става почетен професор в престижни научни центрове в САЩ, Испания, Полша, Русия и Индия. Призната е за уникален световен феномен. Прекарва живота си в крайна бедност и умира през 1991г. в София. Пловдивският писател яХристо Нанев над десет години събира нейните изповеди пред верни почитатели, за да не се забрави името й.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов