Избрани Новини

Изпратиха обесилия се барабанист с грандиозен скандал!

Животът

23-03-2014, 09:09

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Известен пловдивски барабанист се обеси с въже от простор

Жена се кара с брата на покойника над ковчега на Милко Узунски

С грозен скандал изпратиха в последния му път самоубилия се в петък сутринта бивш барабанист на Виевската фолкгрупа Милко Узунски. Над все още неизстиналото му тяло представила се за изключително близка на опечаленото семейство Соня Иванова се изпокара с брата на починалия Милко – Емил Узунски.Викове и крясъци огласяха тишината на Рогошките гробища в Пловдив, където се състоя погребението, и шокираха както присъстващите на траурната церемония, така и непознати хора, предава БЛИЦ.
„Ти защо ме риташ, бе? Как не те е срам да псуваш?”, крещеше агресивната дама. Емил Узунски не й остана длъжен, като я нарече „простачка” и хукна към нея със свити юмруци. Присъстващи мъже обаче успяха да го удържат, но изпадналият в шок брат на починалия продължи да се възмущава от поведението на уж близката на семейството.
„Коя си ти и защо се месиш? Заради теб стана всичко. Ти си виновна”, й извика създателят на Виевската група. От своя страна Иванова не му остана длъжна, като продължи да крещи и да ръкомаха, събирайки погледите на всички присъстващи в траурния парк.
„Ти от колко години не си виждал брат си? През всичките тези години аз бях до него и жена му. Не им знаеш проблемите”, продължи да вика участничката в скандала. Емил Узунски направи няколко крачки назад, където няколко мъже, сред които и шефът на „Пайнер” инж. Митко Димитров, започнаха да му говорят тихо и да го успокояват. Малко по-късно Емил отново пристъпи кротко към напетата опечалена, като й поднесе своите извинения, без да получи в отговор същото.
„Как не ги е срам? Грехота и срамота е да се карат на гробищата точно по време на погребението”, коментираха тихо други опечалени. По думите им изявленията на Соня Иванова, че Росица Пейчева и покойният барабанист Милко Узунски не са били никога женени, не били верни. Самата певица в многобройните си интервюта е признавала, че е омъжена от дълги години щастливо за голямата си любов Милко. По думите на техни близки двамата обаче се развели тайно, защото не искали да притесняват децата си. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов