Избрани Новини

Жестока драма: Слави загуби детето си

Шоуменът е съсипан, не иска да вижда никой от екипа си

Слави Трифонов е тотално съсипан и посърнал. Шоуменът е изпаднал в състояние на тежка меланхолия като не говори с никого извън работните си задължения. Дори колегите и приятелите му от Ку-ку бенд не могат да го предразположат да излее мъката си и да не се затваря в себе си. Това разкриха служители от шоуто.

А причината за състоянието на Слави Трифонов е голямото нещастие, което го сполетяло – той загубил бъдещото си дете. Да, Мартина Огнянова е била бременна, но малко след зачеването си е абортирала, говорят хора от предаването, пише вестник „Всеки ден“.

Отсъствието на Мартина Огнянова от „Шоуто на Слави“ се дължало именно на това, че балерината е била в огромна депресия и заминала за Варна, за да бъде със семейството си и да се съвземе от преживяния шок. Слави Трифонов обаче бил много по-зле от нея.

„Да, Мартина изгуби бебето, но това се отразява много по-лошо на Слави Трифонов. Защото Мартина е млада и животът е пред нея. Тя тепърва ще може да има много деца, докато Слави се съобразява с възрастта си и дори се беше отказал от това щастие. Когато обаче разбра, че Мартина е бременна, направо полудя от радост. Ходеше навсякъде широко усмихнат. Затова лошата вест го съсипа, нормално е“, коментират хора от екипа на шоуто.

Припомняме, че преди месец Мартина Огнянова бе шашнала всички с внезапно наедрялото си коремче и едва сега станало ясно, че тя не е била напълняла, а е чакала дете.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов