Избрани Новини

Правителството няма комуникация с Брюксел и това ще доведе до пагубни последствия

Това заяви кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Ева Паунова по време на посещението си в село Бачево

Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ Ева Паунова и Андрей Новаков се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в разложкото село Бачево. В срещата участваха и областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева, народният представител от Разлог Любен Татарски, кметът на Разлог Красимир Герчев и общинският координатор на партията д-р Мария Копанарова.

„Европейските средства са много важни за България, а в момента ситуацията с еврофондовете е много зле. Спира се Оперативна програма „Околна среда“, много от програмите няма да могат да се довършат. По-лошото е, че през следващия програмен период няма гарантирани средства“, заяви Ева Паунова. Тя подчерта, че сегашното правителство няма комуникация с Брюксел и това ще доведе до пагубни последствия за страната ни. „През последната година стоим на едно място, а Европа може да подпомогне земеделието, малкия и средния бизнес, предприемачеството и така да се разкрият работни места и младите хора да се върнат от чужбина“, каза още Ева Паунова.

Кандидатът за евродепутат от Благоевградска област Адрей Новаков подчерта, че тези избори ще са вот на недоверие на сегашните управляващи. „Животновъдите се готвят за стачка, тютюнопроизводителите получиха тази година обидно малко пари за труда си, земеделците недоволстват. Става все по-тежко за всеки от нас, затова на тези избори е важно да подкрепим ГЕРБ“, коментира Андрей Новаков. Той обяви, че един от приоритетите в работата му ще бъде по-бързото и по-евтино легализиране на дипломите на завършилите в Европа.

По-рано през деня Ева Паунова и Андрей Новаков се срещнаха с абитуриентите от Дома за деца, лишени от родителски грижи в Благоевград, като Ева Паунова им направи дарение за абитуриентския бал.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)